(6.23 MB) Download Mahesa - Ilangono Isun MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Mahesa Ilangono Isun
siji sijine ganjelan urip isun
sing biso sempurno nyenengaken riko
keroso salah, keroso ati getun
apuwo kok sing biso

isun weruh kadung riko welas temenan
atin riko sing ono panggon kanggo liyo
tapi ono baen alangane kanggo riko isun siji

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keseron riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

masio sak abot-abote welas ring ati
tetep baen isun sing biso disanding
mergo isun lan riko mung biso ngelakoni
paran jare karepe urip

isun weruh kadung riko welas temenan
atin riko sing ono panggon kanggo liyo
tapi ono baen alangane kanggo riko isun siji

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keseron riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

ilangono isun teko atin riko
myakne sing keseron riko nanggung roso
buseken isun teko angen-angenan
anggepen isun sing tau ngisi ati

masio sak abot-abote welas ring ati
tetep baen isun sing biso disanding
mergo isun lan riko mung biso ngelakoni
paran jare karepe urip

#END LIRIK