(4.58 MB) Download Nella Kharisma - Montro Tresno MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Montro Tresno
Koyo ngene rasane
Nelangsane atiku
Mengharap kehadiranmu
Tuk obati rinduku

Jerite tangisku iki
Ku rindu kau kembali
Temani hati yang sepi
Lewati hari demi hari

Aku tak mungkin bisa hidup tanpa sliramu
Adoh ko kowe sungguh tersiksa batin jiwaku
Kangenku ning sliramu tansoyo menggebu-gebu
Aku raiso pisah adoh tekan dirimu

Senajan sak bendino wes tak woco montro tresno
Tak wolak walik bantalku sambil ku sebut namamu
Meskipun kau hanya datang dalam bunga tidurku
Mergo aku ra kuat menahan rasa rindu

Nganti asat eluhku
Ku rindu kau sayangku
Montro tresnoku iki
Tak woco saben wengi
Semoga kelak kau enggal bali

Koyo ngene rasane nelangsane atiku
Mengharap kehadiranmu tuk obati rinduku
Jerite tangisku iki, ku rindu kau kembali
Temani hati yang sepi, lewati hari demi hari

Aku tak mungkin bisa hidup tanpa sliramu
Adoh ko kowe sungguh tersiksa batin jiwaku
Kangenku ning sliramu tansoyo menggebu-gebu
Aku raiso pisah adoh tekan dirimu

Senajan sak bendino wes tak woco montro tresno
Tak wolak walik bantalku sambil ku sebut namamu
Meskipun kau hanya datang dalam bunga tidurku
Mergo aku ra kuat menahan rasa rindu

Nganti asat eluhku ku rindu kau sayangku
Montro tresnoku iki tak woco saben wengi
Semoga kelak kau enggal bali

#END LIRIK