(6.25 MB) Download Vita Alvia - Cukup Rogo Isun MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Vita Alvia Cukup Rogo Isun
Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi...
Welas katone sempurno tibane mung sandiworo...
Atin riko...
Loro lorone loro mrekes batin...
Kari kebangeten riko ngelarani atinisun...
Wes seng katik golek sewu alasan ambi omongan riko...
Nyata-nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni...

Sun cobo kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh...
Tetep sun cobo kuatno...
Hang sun jaluk nong riko duwe rabi liyo...
Ojo maning-maning riko baleni...
Hoooo... Hooo...
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko...

Lilo isun lilo nerimo roso loro, sun tompo...
Myakne riko lego maruh atinisun...

Kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh...
Tetep sun cobo kuatno...
Hang sun jaluk nong riko duwe rabi liyo...
Ojo maning-maning riko baleni...
Hooo... Hooo...
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko...

Lilo isun lilo nrimo roso loro, sun tompo...
Myakne riko lego maruh atinisun...
Kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh...
Tetep sun cobo kuatno...
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo...
Ojo maning-maning riko baleni...
Hooo... Hooo...
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko...
Sun cobo kuatno masiyo lapis moto iki ngejembung eluh...
Tetep sun cobo kuatno...
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo...
Ojo maning-maning riko baleni...
Hooo... Hooo...
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

#END LIRIK