(4.87 MB) Download Vita Alvia - Kegantengan MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Vita Alvia Kegantengan
*musik
Jan jane kurang opo to aku iki
Mbendino kowe kok gawe loro ati
Opo kok padakne aku karo wedi
Takdire dadi rusue ndunyo iki

Jan jane kurang opo to aku iki
Mbendino kowe kok gawe loro ati
Opo kok padakne aku karo wedi
Takdire dadi rusue ndunyo iki

Aku ngono ijek nduwe ati
Iso ngguyu ugo iso mbenci
Iluh mbrebes mili yen dilarani

Padakne aku karo tebu
Bare kok sesep kau buang aku
Ora lilo dadi pacarmu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

Jan jane kurang opo to aku iki
Mbendino kowe kok gawe loro ati
Opo kok padakne aku karo wedi
Takdire dadi rusue ndunyo iki

Aku ngono ijek nduwe ati
Iso ngguyu ugo iso mbenci
Iluh mbrebes mili yen dilarani

Padakne aku karo tebu
Bare kok sesep kau buang aku
Ora lilo dadi pacarmu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

Habis kau kencani aku
Kini kau tak mahu tahu
Sengaja duakan aku
Opo wes kegantengan rupamu

#END LIRIK