(4.23 MB) Download Vita Alvia - Mendung Sing Mesti Udan MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Vita Alvia Mendung Sing Mesti Udan
mendung hang sun kiro udane teko
gemantung ring mego
riko hang wis janji biso teko
nyatane sing ono

dudu mergo atinisun hang loro
mergo janjin riko
meseseg rasane ning njero dodo
ngarep ngarep tekan riko

opo tah riko osing kangen
kroso tah dung sun angen angen
anane mendung yoro sing mesti udan
opo tah ono welas hang liyan

mendung hang sun kiro udane teko
gemantung ring mego
riko hang wis janji biso teko
nyatane sing ono

dudu mergo atinisun hang loro
mergo janjin riko
meseseg rasane ning njero dodo
ngarep ngarep tekan riko

opo tah riko osing kangen
kroso tah dung sun angen angen
anane mendung yoro sing mesti udan
opo tah ono welas hang liyan

opo tah riko osing kangen
kroso tah dung sun angen angen
anane mendung yoro sing mesti udan
opo tah ono welas hang liyan

#END LIRIK