(6.52 MB) Download Mahesa - Gresik Suroboyo (feat. Vita Alvia) MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Mahesa Gresik Suroboyo (feat. Vita Alvia)
kangmas sepurane aku
aku rabi ora pamit marang sliramu
salahmu dewe wes telung tahun ninggalke aku
ra ono kabar jare ngelamar aku

nimas wes lalekno aku
pancen iki wes dadi garise uripku
sing tak jaluk roso legowo ning atimu
sing gedi pangapuromu marang aku
gresik suroboyo kalah disek jo ngersulo

iki paribasane sing tak ucapno
ngakune jarene tresno, tak enteni ora teko
ojo gelo yen aku karo wong liyo

sepurane aku yen nguciwakne atimu
kabeh iki dudu karepe atiku
wes telung taun ngenteni nanging sliramu ra bali
wes kadung wong tuwoku golekno ganti

kangmas sepurane aku
aku rabi ora pamit marang sliramu
salahmu dewe wes telung tahun ninggalke aku
ra ono kabar jare ngelamar aku

nimas wes lalekno aku
pancen iki wes dadi garise uripku
sing tak jaluk roso legowo ning atimu
sing gedi pangapuromu marang aku

gresik suroboyo kalah disek jo ngersulo
iki paribasane sing tak ucapno
ngakune jarene tresno, tak enteni ora teko
ojo gelo yen aku karo wong liyo

sepurane aku yen nguciwakne atimu
kabeh iki dudu karepe atiku
wes telung taun ngenteni nanging sliramu ra bali
wes kadung wong tuwoku golekno ganti

gresik suroboyo kalah disek jo ngersulo
iki paribasane sing tak ucapno
ngakune jarene tresno, tak enteni ora teko
ojo gelo yen aku karo wong liyo

sepurane aku yen nguciwakne atimu
kabeh iki dudu karepe atiku
wes telung taun ngenteni nanging sliramu ra bali
wes kadung wong tuwoku golekno ganti
wes kadung wong tuwoku golekno ganti, kangmas

#END LIRIK