(5.57 MB) Download Didi Kempot - Lelakon Tresno MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Didi Kempot Lelakon Tresno
separo atimu lungo ninggalake aku
seprene ono ngendi paranmu
lungo tanpo pamit ninggalke crito sing pait
keracun batinku kepengen njerit

lereng argo wilis dadi seksi nggonku nangis
rasane ati koyo diiris
neng kutho kediri iseh tak simpen neng ati
janjimu naliko neng sekar taji

koyo sumendale nyowo kang cinabut soko rogo
kowe pamit lungo megat tali tresno

hang rusak tali akromo
kowe lali kowe cidro
kowe kepincut marang nafsune durjono

tak leremke atiku senajan kesekso batinku
aku percoyo marang gustiku
yen wes titi wanci jagad madangi atimu
jembare samudro pangapuraku

lereng argo wilis dadi seksi nggonku nangis
rasane ati koyo diiris
neng kutho kediri iseh tak simpen neng ati
janjimu naliko neng sekar taji

koyo sumendale nyowo kang cinabut soko rogo
kowe pamit lungo megat tali tresno

hang rusak tali akromo
kowe lali kowe cidro
kowe kepincut marang nafsune durjono

tak leremke atiku senajan kesekso batinku
aku percoyo marang gustiku
yen wes titi wanci jagad madangi atimu
jembare samudro pangapuraku

#END LIRIK