(4.72 MB) Download Dewi Zega - Wader Kecepit MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Dewi Zega Wader Kecepit
kahanan ngalangi isun lan riko
masio tah wis podo welase
sing kepetuk ati
sing kepetuk rogo
sun mung biso ngangeni
awak riko

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

nelongsone cerito wong podo demene
sing ono dalan ketemune

kahanan ngalangi isun lan riko
masio tah wis podo welase
sing kepetuk ati
sing kepetuk rogo
sun mung biso ngangeni
awak riko

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

nelongsone cerito wong podo demene
sing ono dalan ketemune

#END LIRIK