(6:29 MB) Download Merry Julia - Ngelali MP3 Terbaru Orkes Pallapa Ora Kuat Mbok - HarianLagu
Lirik Lagu Merry Julia Ngelali
Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wes ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wes mekar riko ngelali

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong duwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki
Kadung sun ngengeti ngengeti
Duh gusti nopo diko gawe
Urip isun gediki

Isun wes seng percoyo
Ambi omongan riko
Bengen ngumbar suworo
Isun riko gawe loro
Isun wes seng percoyo

#END LIRIK