(5:05 MB) Download Putri Rahayu - Ngobong Ati MP3 Terbaru Orkes Pallapa Ora Kuat Mbok - HarianLagu
Lirik Lagu Putri Rahayu Ngobong Ati
Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

reff
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

reff
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati

#END LIRIK