(5:02 MB) Download Ayu Arsita - Sing Kuat MP3 Terbaru Orkes Pallapa Ora Kuat Mbok - HarianLagu
Lirik Lagu Ayu Arsita Sing Kuat
Ojo dikiro isun nelongso
Riko tinggal nyanding wong liyo
Ojo dikiro isun sing biso
Golet ganti hang lebih teko riko

Mageh akeh ring kono
Hang ngatri welas iki
Mageh akeh ring kono
Hang ngantri nganteni

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun welasi
Wis ngelarani

Demen mulo isun demen
Welas mulo isun welas
Tapi hang isun karepi
Sing koyo gedigi

Sing kuat wes sing kuat isun ngadepi

#END LIRIK