(4:15 MB) Download Ayu Arsita - Waru Doyong MP3 Terbaru Orkes Pallapa Ora Kuat Mbok - HarianLagu
Lirik Lagu Ayu Arsita Waru Doyong
Waru doyong kang kaji pinggir kali
Ngeloyong mah wong cerbon bari ngakaling
Ngakali sing liwat wingi
Sing liwat ning pinggir kali…

Waru doyong papae diki pinggir blumbang
Ngeloyong mah wong brebes wong subang
Rasa kegembang
Kegembang ning klambi abang
Klambi abang wong sing sayang…

Waru doyong kang kuwu heri ning pinggir laut
Ngeloyong mah kang kuwu bari kepencut
Kepencut ning tukang catut
Tukang catut doyan mrengut…

Waru Waru Waru doyong bos roby ning pesisir
Ngeloyong mah wong tegal sembari naksir
Naksir soten ning wong bangkir
Wong bangkir genae pasir…

Waru waru doyong maning wong kuningan wong dermayu pinggir kali
Ngeloyong mah kang asep kang dedi bari ngakali
Ngakali wong klambi putih
Klambi putih olih nyilih…

Ala waru doyong neng racih pinggir bengawan
Ngelogong mah FDS pengen kenalan
Kenal soten wong kang sopan
FDS dadi pujaan…

#END LIRIK