(4.58 MB) Download Didi Kempot - Gusti Ora Sare MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Didi Kempot Gusti Ora Sare
bejo ciloko, soro lan mukti
wis ginaris kang dumadi
loro ati iki kowe sing natoni
ben tak tompo lelakon iki
gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane
gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

#END LIRIK