(4.23 MB) Download Lintang Piscesa - iso Iso Mundur MP3 Terbaru Single Cover - HarianLagu
Lirik Lagu Lintang Piscesa iso Iso Mundur
Nyesel aku wes tau sayang karo kowe
Ternyata aku salah besar menilai
Wong koyok kowe
Sing wes tau enek ning njero atiku

Yen mengkono caramu
Sing berjuang bakal iso melayu
Sing perhatian iso iso mundur

Wayahe kudu mbok jogo
Ojo mbok gawe loro
Mergo yen wes ilang
Ra podo karo sing bakal kate teko

Nyesel aku wes tau sayang karo kowe
Ternyata aku salah besar menilai
Wong koyok kowe
Sing wes tau enek neng njero atiku

Yen mengkono caramu
Sing berjuang bakal iso melayu
Sing perhatian iso iso mundur

Wayahe kudu mbok jogo
Ojo mbok gawe loro
Mergo yen wes ilang
Ra podo karo sing bakal kate teko
Yen mengkono caramu
Sing berjuang bakal iso melayu
Sing perhatian iso iso mundur

Wayahe kudu mbok jogo
Ojo mbok gawe loro
Mergo yen wes ilang
Ra podo karo sing bakal kate teko

Mergo yen wes ilang
Ra podo karo sing bakal kate teko

#END LIRIK