(5.45 MB) Download Nella Kharisma - Gerajagan Banyuwangi MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Gerajagan Banyuwangi
Gerajagan banyuwangi
Raono bengi sing tau sepi
Lanang wadon hang nekani
Ngilangaken susahe ati

Lungguh ring pasir-pasiran
Sembur-semburan geredhoan
Bisik-bisik semayanan
Lanang wadon uber-uberan
Gandheng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik-bisik semayanan
Matri janji urip bareng

Sir-siran ambi gendhangan
Gending asli banyuwangian

Lungguh ring pasir-pasiran
Sembur-semburan geredhoan
Bisik-bisik semayanan
Lanang wadon uber-uberan

Gandheng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik-bisik semayanan
Matri janji urip bareng

Sir-siran ambi gendhangan
Gending asli banyuwangian

Gerajagan banyuwangi
Raono dino sing tau sepi
Lanang wadon hang nekani
Ngilangaken susahe ati

Lanang wadon hang nekani
Ngilangaken susahe ati

#END LIRIK