(4.63 MB) Download Intan Chacha - Kesenggol Rondo MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Intan Chacha Kesenggol Rondo
Ra kirang bumbu, ra kurang ragi
Ra kurang ayu, ra kurang seksi
Rumangsa mu koyo widodari
Ning bojo ku kok yo kurang gati

Opo jalaran, opo kawitan
Opo yo kowe duwe simpenan
Kok sajak e wes ora kerasan
Balek omah ngur gawe ampiran

Lagek wae urep rodok mulyo
Saiki kowe mangkat neko neko

Kesenggol rondo bojo ku lali
Ngur sedino teko ngendangi
Rasa-rasa ne kudu ucul wae
Sehh kelingan eseme seng kono kae

Kesenggol rondo bojo ku lali
Ngur sedino teko ngendangi
Rasa-rasa ne kudu ucul wae
Sehh kelingan eseme seng kono kae

Opo jalaran, opo kawitan
Opo yo kowe duwe simpenan
Kok sajak e wes ora kerasan
Balek omah ngur gawe ampiran

Lagek wae urep rodok mulyo
Saiki kowe mangkat neko neko

Kesenggol rondo bojo ku lali
Ngur sedino teko ngendangi
Rasa-rasa ne kudu ucul wae
Sehh kelingan eseme seng kono kae

Kesenggol rondo bojo ku lali
Ngur sedino teko ngendangi
Rasa-rasa ne kudu ucul wae
Sehh kelingan eseme seng kono kae

Kesenggol rondo bojo ku lali
Ngur sedino teko ngendangi
Rasa-rasa ne kudu ucul wae
Sehh kelingan eseme seng kono kae

#END LIRIK