(5.97 MB) Download Andra Respati - Tangise Tresno (feat. Gisma Wandira) MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Andra Respati Tangise Tresno (feat. Gisma Wandira)
Wes ojo nangis wes ojo sedih
Wes ojo ngerintih hapusen kasih
Bayuh mripatmu sayang

Yen kowe ngerti neng jero ati
Yo lamung siji ra bakal ganti
Jeneng mu kasih sayang

Sepurane aku kasih
Sing uwes nggawe kuciwo
Amargo uwong tuwoku
Sing ora ngewenehi kowe restu

Aku ra pengen sliramu nyerah
Aku ra pengen sliramu pasrah
Sepurone sliraku
sing wis meskso sliramu
Kekasih duduk kowe sing salah
Janjiku ora bakal mblenjani
Sabaro lah sayangku
Aku tresno sliramu

Ku tresno aku yo tresno
Ku sayang aku yo sayang
Tekeno aku ngenteni
Pengenku ono ning kene
Selawase selawase

Wes ojo nangis wes ojo sedih
Wes ojo ngerintih hapusen kasih
Bayuh mripatmu sayang

#END LIRIK