(4.78 MB) Download Prigel Anjarwening - Menang Keri MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Prigel Anjarwening Menang Keri
Ora butuh janji Nanging butuh bukti
Aku uwes kesel kok apusi
Kok larani aku kok dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu
Ora butuh bondo Ora butuh dunyo
Butuhku kowe setiyo
Kowe nyulek moto Neng ngarepku tego
Kowe ngandeng Wong wadon liyo

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tuku’o kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri

Ora butuh janji Nanging butuh bukti
Aku uwes kesel kok apusi
Kok larani aku kok dustai aku
Dengan semua bujuk rayumu

Ora butuh bondo Ora butuh dunyo
Butuhku kowe setiyo
Kowe nyulek moto Neng ngarepku tego
Kowe ngandeng Wong wadon liyo

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tuku’o kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri

Menyang gresik mampir suroboyo
Kalah disek aku rapopo
Tukuo kembang Neng kutho kediri
Sing paling penting aku Menang keri

#END LIRIK