(4.78 MB) Download Lintang Piscesa - Dibuang Sayang MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Lintang Piscesa Dibuang Sayang
awale aku wis curigo
yen kowe meneng meneng duwe roso
tak sawang mripatmu, kau memendam rindu
mendem roso tresno ning koncoku huuu
saiki nyesel tak rasakne
biyen kowe tak kenalno de’e
bingung ku nyikapi, ku terlanjur perih
dibuang sayang, tak terusno jurang

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

saiki nyesel tak rasakne
biyen kowe tak kenalno de’e
bingung ku nyikapi, ku terlanjur perih
dibuang sayang, tak terusno jurang

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

rujak nanas gulane jowo
atiku panas, pacar direbut konco
langit peteng udan gerimis
njoboku seneng, ning atiku nangis

#END LIRIK