(4.48 MB) Download Nella Kharisma - Ora Keparing Restu MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Ora Keparing Restu
birune langit biyen kae sing dadi saksine
naliko sliramu ngucap janji marang aku
semilire angin nambah tentrem ning ati
nalikane nyanding sliramu

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

#END LIRIK