(4.85 MB) Download Syahiba Saufa - Mantan Tersayang MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Syahiba Saufa Mantan Tersayang
jarene koyo mangan
ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang

ditinggal eman eman
tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye
senadyan awakmu wes ono seng nduwe
tresno iki ora kenek diapusi
emboh ra ngerti aku karo ati iki
opo pancen aku sih tresno sliramu

ati iki kebacut tresno, tresno marang sliramu
rino wengi tansah kelingan, kegowo tekan ngimpi
saktenane aku ra iso move on dari cintamu

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

senadyan awakmu wes ono seng nduwe
tresno iki ora kenek diapusi
emboh ra ngerti aku karo ati iki
opo pancen aku sih tresno sliramu

ati iki kebacut tresno, tresno marang sliramu
rino wengi tansah kelingan, kegowo tekan ngimpi
saktenane aku ra iso move on dari cintamu

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

#END LIRIK