(5.33 MB) Download Monalisa - Setyo Ing Janji MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Monalisa Setyo Ing Janji
Tresno neng njero atimu jare mung kanggo aku
Sumpah sehidup semati susah seneng dilakoni
Nanging aku ora ngiro kowe bakal cidro
Sulap bondo dunyo, mlayu karo wong liyo

Tresno neng njero atimu jare mung kanggo aku
Sumpah sehidup semati susah seneng dilakoni
Nanging aku ora ngiro kowe bakal cidro
Sulap bondo dunyo, mlayu karo wong liyo

Sundul langit nelangsane atiku iki
Ngerasakne kelangan kembange ati
Isuk awan sore tansah anggonku nyirami
Ndilalah wong liyo sing nduweni

Tresno mu sing tak kiro koyo ombak segoro
Jebule sandiworo, aku ora ngiro
Lilo aku ngenteni sliramu sing neng ati
Aku ora bakal lali, setyo ing janji

Tresno neng njero atimu jare mung kanggo aku
Sumpah sehidup semati susah seneng dilakoni
Nanging aku ora ngiro kowe bakal cidro
Sulap bondo dunyo, mlayu karo wong liyo

Sundul langit nelangsane atiku iki
Ngerasakne kelangan kembange ati
Isuk awan sore tansah anggonku nyirami
Ndilalah wong liyo sing nduweni
Tresno mu sing tak kiro koyo ombak segoro
Jebule sandiworo, aku ora ngiro
Lilo aku ngenteni sliramu sing neng ati
Aku ora bakal lali

Tresno mu sing tak kiro koyo ombak segoro
Jebule sandiworo, aku ora ngiro
Lilo aku ngenteni sliramu sing neng ati
Aku ora bakal lali, setyo ing janji

#END LIRIK