(3.65 MB) Download Luqman Podolski - Sorang MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Luqman Podolski Sorang
Jalan jalan pun sorang
Makan  makan pun sorang
Have  fun semua seorang
Tengok wayang pun sorang
Suka drive sorang sorang
Hidup  pun macam sorang
Tak  ada nak panggil sayang
Kesian semua sorang (ah)
Jalan  jalan pun sorang
Makan makan pun sorang
Have fun semua seorang
Tengok wayang pun sorang
Suka  drive sorang sorang
Hidup pun macam sorang
Tak ada nak panggil sayang
Kesian semua sorang
Bukan tak suka bercakap (ah)
Suka perhati dan diam
Kenapa Luqman ni senyap
Takda mulut ke nak cakap
Rasa serabut bila ramai lari
Terus ke tempat yang lebih santai
Biar serabut, tenteram lerai (uuu)
Banyak benda dalam kepala (Banyak benda dalam kepala)
Tak tahu nak sebut macam mana (Tak tahu nak sebut macam mana)
Bukannya aku sombong ke apa (Bukannya aku sombong ke apa)
Walau susah tapi ku cuba
Susah nak bercakap
Lebih suka duduk
Di tempat gelap
Eh Luqman mana
Asal tiba-tiba lenyap
Diri memang senyap
Takut salah langkah
Terlebih selesa
Perhati dan senyap

Jalan jalan pun sorang
Makan makan pun sorang
Have fun semua seorang
Tengok wayang pun sorang
Suka drive sorang sorang
Hidup pun macam sorang
Tak ada nak panggil sayang
Kesian semua sorang

Jangan takut, jangan lari
Dari kecik ku cam itu
Tak suka drama cam TV
Jangan kau buang waktu ku
Kesian Luqman sendiri
Mesti dia ini sunyi
Tak kisah mulut orang
Hanya ada ibu dan Myvi (yeah)
Tak sunyi ke? (ha)
Tak bosan ke?
Tak nak ada adik ke?
Selalu orang tanya
Hah ye, memang senang nak dapat adik
Cam pilih ikan kat pasar terus bawa balik
Jangan la risau aku dah biasa
Eh relax lah and aku tak mengapa
Tapi bila waktu aku
Jangan engkau kacau aku
Nanti aku naik hantu

Jalan jalan pun sorang
Makan makan pun sorang
Have fun semua seorang
Tengok wayang pun sorang
Suka drive sorang sorang
Hidup pun macam sorang
Tak ada nak panggil sayang
Kesian semua sorang (ah)
Jalan jalan pun sorang
Makan makan pun sorang
Have fun semua seorang
Tengok wayang pun sorang
Suka drive sorang sorang
Hidup pun macam sorang
Tak ada nak panggil sayang
Kesian semua sorang

#END LIRIK