(5.7 MB) Download Nella Kharisma - Lawang Mengo MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Lawang Mengo
Surgane nunut neroko katut
Aku tansah kelingan
Naliko semono yayang pesen lan wanti wanti
Ojo pisan pisan aku cidro mblenjani janji
Nyekeli katresnan
Sing yayang tandur ning jero atiku

Nganti saiki aku ra ngerti
Kapan yayang meh bali
Seko jajan pasar tekan ingkung lan sego kuning
Jamu cabe puyang kunir asem lan beras kencur
Ngenteni yayangku ditambah roso kangening ati
Lawange mengo jare yayange teko
Atiku gelo ra ono sopo sopo
Jagone kluruk tondo wayah wis isuk
Atiku remuk ngugemi mogele ilat tanpo balung

Aku percoyo aku nerimo
Malah atiku keloro loro

Surgane nunut neroko katut
Aku tansah kelingan
Naliko semono yayang pesen lan wanti wanti
Ojo pisan pisan aku cidro mblenjani janji
Nyekeli katresnan
Sing yayang tandur ning jero atiku

Nganti saiki aku ra ngerti
Kapan yayang meh bali
Seko jajan pasar tekan ingkung lan sego kuning
Jamu cabe puyang kunir asem lan beras kencur
Ngenteni yayangku ditambah roso kangening ati

Lawange mengo jare yayange teko
Atiku gelo ra ono sopo sopo
Jagone kluruk tondo wayah wis isuk
Atiku remuk ngugemi mogele ilat tanpo balung

Aku percoyo aku nerimo
Malah atiku keloro loro

Lawange mengo jare yayange teko
Atiku gelo ra ono sopo sopo
Jagone kluruk tondo wayah wis isuk
Atiku remuk ngugemi mogele ilat tanpo balung

Aku percoyo aku nerimo
Malah atiku keloro loro

#END LIRIK