(4.97 MB) Download Ndarboy Genk - Baik Baik Saja MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Ndarboy Genk Baik Baik Saja
timbang kowe ora iso ngerti kahanane
mending awak dewe bubar wae
soyo suwe aku berjuang dinggo bertahan
terimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah

nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
cukup semene wae, aku ngaboti kowe

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

mencintaimu memang tak harus memiliki
tak mungkin berharap kau kembali
setyo janji sing mbok blenjani aku rapopo
aku sadar aku sopo, iso opo

nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
cukup semene wae, (LirikLaguIndonesia.Net) aku ngaboti kowe

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

semoga kau baik-baik saja
ku relakan kau bersamanya

timbang kowe ora iso ngerti kahanane
mending awak dewe bubar wae

#END LIRIK