(6.55 MB) Download Nella Kharisma - LDR Tulungagung Hongkong (feat. Cak Rul) MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma LDR Tulungagung Hongkong (feat. Cak Rul)
koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti
yo mung koe wong ayu sing tak tresnani, enggalo bali

ku tatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya milikmu oh kasihku

dek, atiku bingung
neng tulungagung kangenku ora kebendung
mas, aku sek kerjo
kerjo neng hongkong, nyambut gawe melu uwong

dek, sepurane aku
aku kangen rindu, tak tunggu kapan balikmu
mas, aku rapopo
aku janji setyo, ora bakal keno gudo, kangen aku

koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti
yo mung koe wong ayu sing tak tresnani, enggalo bali

ku tatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya milikmu oh kasihku

dek, atiku bingung
neng tulungagung kangenku ora kebendung
mas, aku sek kerjo
kerjo neng hongkong, nyambut gawe melu uwong

dek, sepurane aku
aku kangen rindu, tak tunggu kapan balikmu
mas, aku rapopo
aku janji setyo, ora bakal keno gudo, kangen aku

#END LIRIK