(5.87 MB) Download Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Terminal Gayatri
Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Bareng mulih, wis ora kelingan

#END LIRIK