(4.57 MB) Download Jihan Audy - Matur Nuwun MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Jihan Audy Matur Nuwun
walau memang tak harus memiliki
tapi rindu ini sakit sekali
nyatane wes ora sejalan kowe ninggalke aku
aku ra nyongko, aku ra ngiro

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan
kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan
kowe ngapusi aku
aku rapopo, kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

wes biasa disakiti, wes biasa loro ati
ibarate langit mendung aku wes nyiapke payung
ilat tanpo balung, tresnaku wes rampung
matur nuwun wes ngelarani sayang
saiki aku dewe
mung iso ndongakke langgeng saklawase

matur nuwun wes gelem ngabari undangan tanpo tak wanti
aku loro ati, tresnamu gawanen bali
janur kuning sing uwes melengkung nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung

janur kuning sing uwes melengkung nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen, nderek langkung
pun cekap sementen, nderek langkung

#END LIRIK