(5.73 MB) Download Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Semarang Ninggal Janji
Opo ra ngerti
Naliko sak ungkurmu
Mberebes mili eluhku
Tumetes ing pipiku

Nalikane aku kudu nglilakake
Lungamu duh wong bagus
Tak iring sumpah janjimu marang aku
Ra bakal sliramu nguciwakke awakku

Sineksenan endahe kuto Semarang
Tak lilakke lungamu sayang

Ra keroso uwes telung tahun lawase
Nyatane sliramu ra ono kabare
Tanpo ono kirem warto
Tanpo ono kirem layang
Wong bagus ning endi tunungmu sayang

Ning kene aku tangsah ngenteni sliramu
Elingo wong bagus marang janjimu
Ning terminal Terboyo
Aku mung tansah ngenteni
Pangucapmu mugo sliramu enggalo, engalo bali

Tak iring sumpah janjimu marang aku
Ra bakal sliramu nguciwakke awakku
Sineksenan endahe kuto Semarang
Tak lilakke lungamu sayang

Ra keroso uwes telung tahun lawase
Nyatane sliramu ra ono kabare
Tanpo ono kirem warto
Tanpo ono kirem layang
Wong bagus ning endi tunungmu sayang

Ning kene aku tangsah ngenteni sliramu
Elingo wong bagus marang janjimu
Ning terminal Terboyo
Aku mung tansah ngenteni
Pangucapmu mugo sliramu enggalo, engalo bali

#END LIRIK