(6.7 MB) Download Syahiba Saufa - Wujute Roso MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Syahiba Saufa Wujute Roso
Batin sun roso perih
Perihe seneng
Samendale ati nisun
Dung nyawang riko

Roso ngeman-ngeman noring dodo
Kepingine sun rumati
Nong njero ati

Kangen hang sun songgo iki
Tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo

Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten welas isun

Iki tondone welas isun
Wujute roso
Mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo
Myakne isun lego
Sing nyesek nong dodo

Iki wujute roso
Iki wujute roso

Kangen hang sun songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe isun ngersulo
Wedi kelangan riko
Pancenne ono
Sun njaluk rumaten
Welas isun

iki tondone welas isun
wujute roso mung kanggo riko
mugo welase riko terimo
myakne isun lego sing nyesek nong dodo

iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso
iki wujute roso

#END LIRIK