(4.25 MB) Download NDX AKA - Pamit Kerjo MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu NDX AKA Pamit Kerjo
dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
tak tinggal lunnga kerjo kowe ojo mendua
ojo nganti mikir aku sing ora-ora
kita setia nganti pasti kan bahagia

mugo wae kowe ning kono ora ilang roso
aku janji perasaanmu bakal tak jogo
wis cukup semene awak dewe le padu
hop setop dek aku cinta kepada dirimu

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
jenenge percintaan mesti akeh pacoban
sak iki atimu di gawe sik tenang
tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

panas udan uwis tak lakoni
kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
dongakno kang masmu akeh rejeki
insyaalah taun ngarep awak dewe rabi

mas tak dongakne lancar rejekimu
insyaalah lamaraku
jujur aku pingin cepet dihalalkan
sama wak urip bareng panjenengan

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

dek sorry bukane aku ra sayang
kabeh iki mergo lagi kahanan
dek ngertio, lungoku pamit kerjo
aku janji ra golek wong liyo

suatu saat nanti pasti kan bahagia
aku dan kamu akan menjadi kita
hingga sampai nanti usia kita tua
sampai akhirnya kita tutup mata
sampai berhentinya nafas kita

#END LIRIK