(4.5 MB) Download FDJ Emily Young - Terlanjur Sayang MP3 Terbaru Single Reggae - HarianLagu
Lirik Lagu FDJ Emily Young Terlanjur Sayang
Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Mamut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin i love you

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Mamut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin i love you

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Kadang aku wedi
Kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng-menengan iki

Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

#END LIRIK