(5.12 MB) Download Wandra - Insyaallah Sah feat Syahiba MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Wandra Insyaallah Sah feat Syahiba
wes yakin tenan aku tresno kowe
wes yakin tenan kowe sebalike
yawang mripatmu sajake kowe rindu
persis koyo rasane ning atiku

tak gowo nglamun kerjo lali
tak gowo ngimpi malah males tangi
mantep atiku kowe iki wes takdirku
ra sabar aku untuk melamarmu

yen yakinmu neng aku wes koyo ngene
aku yo mung iso manut wae
aku butuh kepastianmu dan butuh keputusanmu

yen kowe wes yakin aku bakal dadi bojomu
endang lamaren endang sahno aku

wes yakin tenan aku tresno kowe
wes yakin tenan kowe sebalike
yawang mripatmu sajake kowe rindu
persis koyo rasane ning atiku

tak gowo nglamun kerjo nganti lali
tak gowo ngimpi malah males tangi
mantep atiku kowe iki wes takdirku
ra sabar aku untuk melamarmu

yen yakinmu neng aku wes koyo ngene
aku yo mung iso manut wae
aku butuh kepastianmu dan butuh keputusanmu
yen kowe wes yakin aku bakal dadi bojomu
endang lamaren endang sahno aku

bulan depan ayah ibu dan aku
akan datang untuk melamar kamu

aku butuh kepastianmu dan butuh keputusanmu
yen kowe wes yakin aku bakal dadi bojomu
endang lamaren endang sahno aku
endang lamaren endang sahno aku

sabar diriku menikah denganmu

#END LIRIK