(4.47 MB) Download Syahiba Saufa - Welas Haram MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Syahiba Saufa Welas Haram
sopo hang ngerti dadi gedigi
kadung wes ati podo welase
isun lan riko wes ono hang duwe
welas paran di lakoni baen

duhwite ngiro kabeh bakal ilang
mung sandiworo lan apus - apusan
tapi nyatane welas haram iki
tambah dino soyo tambah ndadi

jare sopo isun seng loro ati
jare sopo batin iki seng perih
nyawang riko hang ono reng kono
disanding wong liyo
nyatane seng lilo

duhwite ngiro kabeh bakal ilang
mung sandiworo lan apus - apusan
tapi nyatane welas haram iki
tambah dino soyo tambah ndadi

jare sopo isun seng loro ati
jare sopo batin iki seng perih
nyawang riko hang ono reng kono
di sanding wong liyo rasane seng lilo

jare sopo isun seng loro ati
jare sopo batin iki seng perih
nyawang rik hang ono ring kono
di sanding wong liyo rasane seng lilo
haaaaa haa

#END LIRIK