(5.63 MB) Download Syahiba - Jodo Wong Lio MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Syahiba Jodo Wong Lio
Bendino bebarengan
Tibane jodo wong lian
Lorone nembus nong njero jeru
Ngrusak pikiran

Koyo-koyo o sing percoyo
Nong kahanan ngarepan moto
Sak singsete welas sun taleni
Mageh biso ucul mageh biso ucul

Iling janjine bengen
Ngajak bebarengan
Lan ngukir cerito
Urip keloronan

Kembung eluh ring pipi
Deresi ati
Nyatane hang isun terimo
Mung janji beloko

Bisane yo mung nangis
Bisane yo mung nyawang
Keroso nyesek nong njero ati
Ajur leleran

Koyo-koyo o sing percoyo
Nong kahanan ngarepan moto
Sak singsete welas sun taleni
Mageh biso ucul mageh biso ucul

Iling janjine bengen ngajak bebarengan
Lan ngukir cerito urip keloronan
Kembung eluh ring pipi deresi ati
Nyatane hang isun terimo mung janji beloko

Bisane yo mung nangis
Bisane yo mung nyawang
Keroso nyesek nong njero ati
Ajur kleleran

Bisane yo mung nangis bisane yo mung nyawang
Keroso nyesek nong njero ati ajur kleleran
Keroso nyesek nong njero ati ajur kleleran

#END LIRIK