(4.83 MB) Download Nella Kharisma - Online (Ono Liane) MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Online (Ono Liane)
Kowe lungo ninggal sumpah janji
Opo saiki kowe wes oleh ganti
Wes suwe kowe ora ono kabare
Opo saiki wes ono liane

Sak jane jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung dadi alesanmu
Kowe ning mburiku malah gawe kisah
yen ngono karep mu aku tang sing ngalah

Aku nang kene
Mung iso dungakne
Kowe ning kono
Karo wong liyo

Mugo urep mu biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu
Sak jane jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung dadi alesanmu

Kowe ning mburiku malah gawe kisah
Yen ngono karepmu aku tang sing ngalah
Aku nang kene
Mung iso dungakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo urep mu biso mulyo

Karo wong liyo pihanmu

Aku nang kene
Mung iso dungakne
Kowe ning kono
Karo wong liyo

Mugo urep mu biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu
Sak jane jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung dadi alesanmu

Aku nang kene
Mung iso dungakne
Kowe ning kono
Karo wong liyo

Mugo urep mu biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu
Karo wong liyo pilihanmu

#END LIRIK