(3.92 MB) Download Happy Asmara - Kakean Harapan MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Happy Asmara Kakean Harapan
opo kurang anggon ku sayang
tresnomu saiki neng mblendrang
aku mung trimo harapan
yen ra gelem rabbi yo wes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakean harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno satenane uwe tak gawe tenanan
mego tresno iki uduk amung bajakan
amung didol obralan lan tresno pindah rono rene koyo kos kosan

nanging kahanane janjimi amung ngambang
kesel anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yo we mending saiki dadah sayang

opo kurang anggon ku sayang
tresnomu saiki neng mblendreng
aku mung trimo harapan
yen ra gelem rabbi yo wes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakean harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno satenane uwe tak gawe tenanan
mego tresno iki uduk amung bajakan
amung didol obralan lan tresno pindah rono rene koyo kos kosan

nanging kahanane janjimi amung ngambang
kesel anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yo we mending saiki dadah sayang

opo kurang anggun ku sayang
tresnomu saiki neng mblendrang
aku mung trimo harapan
yen ra gelem rabbi yo wes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakean harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

#END LIRIK