(8.38 MB) Download Eny Sagita - Gus Dur MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Eny Sagita Gus Dur
Ora ono rong taun
Nggonmu dadi presiden
Dipekso mundur parlemen

Jarene kasus ngono
Jarene kasus ngene
Neng raono nyatane

Dadi lawan politik, orde baru
Dadi korban ambisi, reformis palsu

Nadyan cacat netramu
Nanging ngerti batinmu
Endi kucing ngendi asu

LSM opo partai
Ormas opo mung RT
Sing penting tumindake

Kelingan welingmu
Sing prasojo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Nadyan cacat netramu
Nanging ngerti batinmu
Endi kucing ngendi asu

LSM opo partai
Ormas opo mung RT
Sing penting tumindake

Kelingan welingmu
Sing prasojo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

#END LIRIK