(5.62 MB) Download FDJ Emily Young - Ngomong Apik Apik MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu FDJ Emily Young Ngomong Apik Apik
Paran baen hang dijalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes ison lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang wales
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene
Cukup semene

#END LIRIK