(4.28 MB) Download Guyon Waton - Nelongso Atiku MP3 Terbaru Single - HarianLagu
Lirik Lagu Guyon Waton Nelongso Atiku
ra iling janjine bien
koe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

#END LIRIK