(5.88 MB) Download Ratna Antika - Kelangan MP3 Terbaru Monata Antibiotik - HarianLagu
Lirik Lagu Ratna Antika Kelangan
hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wes bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wes bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun emang eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan digowo wong liyo

lilo sun cubo ngelilakeno
masio abot hang sun roso

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wes bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

kelangan isun iki wis kelangan, kembang hang sun emang eman
loro rasane ati mulo loro, kudangan digowo wong liyo
lilo sun cubo ngelilakeno, masio abot hang sun roso

kelangan isun iki wis kelangan, kembang hang sun emang eman
loro rasane ati mulo loro, kudangan digowo wong liyo
lilo sun cubo ngelilakeno, masio abot hang sun roso, masio abot hang sun roso

#END LIRIK