(5.5 MB) Download Nella Kharisma - Dadi Masalah MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Dadi Masalah
kowe pernah janji karo aku
ra bakal mblenjani sumpah janji mu
sak iki kowe lali, lali marang janjimu
ninggalke aku seng iseh tresno
dadi masalah..

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

(musik)

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
dadi masalah yen kowe ngajak pisah
aku ra pengen tresnoku bubrah

lambe ku seng lames nggawe atimu keiris
pancen kui salahku seng nggawe kowe nanges
tresnoku ora koyo telo
seng jaremu nyereti nggawe loro jroning ati

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
tresnoku ora luntor tak jalok ojo mundur
ojo mbok gawe atiku ajor

urepku seng spaneng raono kowe aku kangen
urepku seng spaneng raono kowe aku gendeng
dadi masalah yen kowe ngajak pisah
aku ra pengen tresnoku bubrah

aku ra pengen urepmu susah..

#END LIRIK