(3.13 MB) Download Padu Jeplak - Awewe Rupa Ayeuna MP3 Terbaru Single Pop Sunda - HarianLagu
Lirik Lagu Padu Jeplak Awewe Rupa Ayeuna
amis legit warna lipstik
bulu mata jalalentring
huntu behel pupur kandel
mata soplen beungeut hinyai

awewe rupa ayeuna
teu kos awewe baheula
aredan sagalanana
ti baju nepi calana

bangsa setel panghadena
ngabacot teh pang aingna
garila warna buukna

halisna disulam
apdetna disosmed
bajuna sabujal
potona SLR

calanana gaya bolong
bajuna teh ngan sapotong
pangraresep ulin nongkrong
ulin peuting jiga kalong

awewe rupa ayeuna
teu kos awewe baheula
aredan sagalanana
ti baju nepi calana

bangsa setel panghadena
ngabacot teh pang aingna
garila warna buukna

halisna disulam
apdetna disosmed
bajuna sabujal
potona SLR

halisna disulam
apdetna disosmed
bajuna sabujal
potona SLR

halisna disulam
apdetna disosmed
bajuna sabujal
potona SLR

#END LIRIK