(4.7 MB) Download Irenne Ghea - Aku Isih Sayang MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Irenne Ghea Aku Isih Sayang
sepine ati tanpo sliramu
duh wong ayu sliramu neng endi
opo ra kroso tak kangeni
nganti kapan aku ngenteni

ra ono wong liyo sing tak tresno
awan wengi mung sliramu sing tak tonggo
opo sliramu wes ra kelingan
naliko wong loro ngucap katresnan

sayang, aku wegah kelangan
opo sliramu wes ora kelingan
janjimu biyen ora bakal pisahan
senajan akeh gudo pacoban

sayang, aku isih sayang
senajan sliramu ilang tanpo paran
wiwit biyen nganti tekan saiki
sayang, aku isih sayang

sayang, aku wegah kelangan
opo sliramu wes ora kelingan
janjimu biyen ora bakal pisahan
senajan akeh gudo pacoban

sayang, aku isih sayang
senajan sliramu ilang tanpo paran
wiwit biyen nganti tekan saiki
sayang, aku isih sayang, sayang, aku isih sayang

#END LIRIK