(4.88 MB) Download Nella Kharisma - Tembang Tresno MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Tembang Tresno
padhange surya nanging peteng ning mripatku
sinare rembulan nambahi susahe atiku
tresno sing tak jogo among kanggo sliramu
nanging nyatane aku mok apusi

padhange surya nanging peteng ning mripatku
sinare rembulan nambahi susahe atiku
tresno sing tak jogo among kanggo sliramu
nanging nyatane aku mok apusi

tembang tresno neng lambemu nyatane amung semu
janji tresno marang aku nyatane susahne atiku

tego tenan kowe ngelarani aku
tego tenan kowe ngapusi aku
wes cukup sakmene crito lan lakuku
aku pamit lilakno lungaku

tembang tresno neng lambemu nyatane amung semu
janji tresno marang aku nyatane susahne atiku

tego tenan kowe ngelarani aku
tego tenan kowe ngapusi aku
wes cukup sakmene crito lan lakuku
aku pamit lilakno lungaku, aku pamit lilakno lungaku

#END LIRIK