(5.33 MB) Download Irenne Ghea - Nitip Kangen MP3 Terbaru Single Dangdut - HarianLagu
Lirik Lagu Irenne Ghea Nitip Kangen
wes pirang-pirang bengi ora biso turu
mergo tansah kelingan marang sliramu
ning netro katon nyoto esem gemuyumu
ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

arum wangine kembang nggugah kangen iki
koyo sliramu nyanding rogo iki
aluse pangucapmu nentremke atiku
senajan mung sedelo ngobati roso kangenku

mung tak angen roso sakjroning dodo
koyo ati ra ono wong liyo
saben bengi mung tansah kelingan
tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

arum wangine kembang nggugah kangen iki
koyo sliramu nyanding rogo iki
aluse pangucapmu nentremke atiku
senajan mung sedelo ngobati roso kangenku




mung tak angen roso sakjroning dodo
koyo ati ra ono wong liyo
saben bengi mung tansah kelingan
tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

semono ugo aku kangen sliramu
saben wayah turu eling parasmu
gelisah batin iki yen ora ketemu
marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

wes pirang-pirang bengi ora biso turu
mergo tansah kelingan marang sliramu
ning netro katon nyoto esem gemuyumu
ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

#END LIRIK