(4.52 MB) Download Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Intan Rahma Kowe Lan Kenangan
ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

#END LIRIK