(6.32 MB) Download Danang DA2 - Siti MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Danang DA2 Siti
siti sun kirimno gending
gending hang biasa riko kumandangno
nawi kelawan gending iki
biso ndadekeno welase ring ati

sakat ngelanture amuk hang gemandol
san pirange ulan sing mundak aron
goro goro ono dalan ketemune
pungkase cerito jodoh sing ono

siti sing akeh cerito
hang keneng dieling nong njerone dodo
kolo riko magih ono
guyu lan eseme hang jangget nong moto

sakat ngelanture amuk hang gemandol
san pirange ulan sing mundak aron
goro goro ono dalan ketemune
pungkase cerito jodoh sing ono

siti agageo teko
kumpul maning dadi siji
siti keroso tah riko
kadung ati iki magih mendem karep
urip bareng selawase

siti sing akeh cerito
hang keneng dieling nong njerone dodo
kolo riko magih ono
guyu lan eseme hang jangget nong moto

sakat ngelanture amuk hang gemandol
san pirange ulan sing mundak aron
goro goro ono dalan ketemune
pungkase cerito jodoh sing ono

siti agageo teko, kumpul maning dadi siji
siti siti siti keroso tah riko
kadung ati iki magih mendem karep
urip bareng selawase

siti sun kirimno gending
gending hang biasa riko kumandangno
nawi kelawan gending iki
biso ndadekeno welase ring ati

sakat ngelanture amuk hang gemandol
san pirange ulan sing mundak aron
goro goro ono dalan ketemune
pungkase cerito jodoh sing ono

#END LIRIK