(6.72 MB) Download Eny Sagita - Sante Wae Mak MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Eny Sagita Sante Wae Mak
Ora usah kuater mak
Yen aku wes umur
Kok ra pengen rabi

Bukane aku ora oleh jodo
Nanging aku isik pengen noto uripku
Bukane aku ora oleh jodo
Mengko lak uwes mapan langsong pelaminan

Sante wae mak
Dongakno anakmu kerjane ben lancar
Masio aku mung bakulan sandal
Yen ditelateni bakale yo mbateni
Masio bayaran ora jutaan
Ojo ngersulo mengko malah ra kerjo

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono seng ngator
Mekso jodo engko masa depanku ajor

Ora usah kuater mak
Yen aku wes umur
Kok ra pengen rabi

Bukane aku ora oleh jodo
Nanging aku isik pengen noto uripku
Bukane aku ora oleh jodo
Mengko lak uwes mapan langsong pelaminan

Sante wae mak
Dongakno anakmu kerjane ben lancar
Masio aku mung bakulan sandal
Yen ditelateni bakale yo mbateni
Masio bayaran ora jutaan
Ojo ngresulo mengko malah ra kerjo

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono seng ngator
Mekso jodo engko masa depanku ajor

Ora usah kuater mak
Yen aku wes umur
Kok ra pengen rabi

Bukane aku ora oleh jodo
Nanging aku isik pengen noto urip ku
Bukane aku ora oleh jodo
Mengko lak uwes mapan langsong pelaminan

Sante wae mak
Dongakno anakmu kerjane ben lancar
Masio aku mung bakulan sandal
Yen ditelateni yo bakale yo mbateni
Masio bayaran ora jutaan
Ojo ngresulo mengko malah ra kerjo

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono seng ngator
Mekso jodo engko masa depanku ajor

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono sing ngatur
Mekso jodo mengko masa depan ku ajur

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono sing ngatur
Mekso jodo mengko masa depan ku ajur

Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Alon alon seng penteng kelakon
Ojo kesusu mikirne jodoku
Kabeh iki wes ono seng ngator
Mekso jodo engko masa depanku ajor

#END LIRIK