(4.92 MB) Download Nella Kharisma - Pengen Nyokot Kowe MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Pengen Nyokot Kowe
Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Winginane kowe iseh tak maafke
Neng saiki aku miker sak tenane
Sabar iki mesti ono batese
Yen wis ra kuat isoh metu sungune

Asline aku sopo mbok anggep opo


Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
Ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
Sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
Di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
Yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
Ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
Ra karep tak baleni kabeh cerito iki
Getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

Kesel pikire
Gemes rasane
Mikir kowe edan dewe

Ra kuat atine
Semene wae
Aku iki ngomong sak nyatane

Aku kekes kesel mikir kowe
Aku gemes pengen nyokot kowe
Bola bali mung tok sepelekke
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Asline aku sopo mbok anggep opo
Kok kowe tego
Rasane neng ati loro
Kowe mbalelo gawe perkoro

Mending aku mlaku dewe
Ra karo kowe yowis nasipe
Nganti entek sabare
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

#END LIRIK